Business. Soluție Vending

Soluție Vending

Automatele de cafea sânt mai peste tot, însă cafea de calitate superioară nu întâlniți oriunde, anume din acest motiv automatele MARONINI sânt la mare căutare de clienții noștri fideli.  Acestă soluție este creată pentru a distruge stereotipurile în materie  de preț-calitate și pentru a ridica calitatea unui espresso la înalțimea tuturor așteptărilor. Am gândit în detaliu această propunere pentru toți iubitori de cafea și adevarații gurmani în domeniu care doresc o cafea extraordinară la preț accesibil.
 


Calitatea cafelei la Automate.
Am ales să lucrăm cu automatele de cafea Bianchi deoarece sânt produse de un producător italian de top în domeniu și sunt cele mai performante în materie de extracție. Ristretto, espresso, espresso lungo sau americano se prepară exclusiv din boabe arabica combinate cu robusta, iar întreg parcul de automate produce doar cafea 100/100 naturală măcinată pe loc. Acordăm o atenție sporită calității paharelor, deoarece acestea intră în contact direct cu produsul nostru. Calitatea paharelor influențează direct calitatea produsului de aceia utilizăm doar pahare biodegradabile. Apă tratată are un rol important în viața cafelei, gustul unei cafele începe a fi format din calitatea apei, întrebuințarea sistemelor de tratare a apei în mai multe nivele Ecosoft, ne permit să obținem o calitate desăvîrșită a unui espresso.Unde pot fi amplasate Automatele.
Automatele MARONINI® sunt destinate locațiilor de nivel mediu și premium, unde clienții de multe ori sunt destul de pretețioși. Trebuie să recunoaștem că acești clienți așteaptă un produs calitativ și un service ireproșabil, anume din acest motiv am realizat acest produs vending de TOP. În majoritatea cazurilor automatele sânt instalate în stații peco, magazine alimentare ori specializate, oficii, spălătorii auto, service-uri auto, stații de testare, săli de sport, blocuri administrative, clădiri de birouri ori chiar în oficii cu spații destinate pentru pauze de cafea.Alege profesionalismul Vending.
Automatul MARONINI®  vă va livra neîntrerupt doar cafea de calitate superioară. Profesionalismul echipei de distribuție va asista continuu automatul ca să lucreze
neîntrerupt pe tot parcursul colaborării, va asigura nivelul stantardului în calitate și igienă și va reacționa imediat la orice abatere de funcționare. Automatul MARONINI® este instalat gratuit în locatia Dvs doar dacă există o cerere de cafea suficientă pentru o astfel de colaborare, acest bun este proprietatea noastră pe întreaga perioadă de colaborare iar dupa rezilierea contractului automatul MARONINI® va fi retras din locatie.