Business. Torrefazzione

Torrefazzione

Boabe selecte ajung din toate colțurile lumii la una din cele mai moderne fabrici de cafea din Italia care este amplasată în Castel Maggiore, în suburbia Boloniei.

În laboratoare, experiența bogată și pasiunea pentru cafea continue să creeze noi senzații gustative, arome exclusiviste și să analizeze profund experiențele emoționale ce le oferă consumatorului nostru.

Între timp în fabrică, cu mare grijă este prelucrată materia primă, anume acest aspect fundamental este baza în crearea blendu-rilor excelente Maronini. Selectarea și prajirea boabelor se petrece într-o atmosferă sigură și profesionistă  supravegheată riguros prin prisma calitații și tradiției italiane.

Calitatea și siguranța alimentară este aspectul care ne preocupă în mod deosebit de aceia ținem să ne asigurăm că totul e cel mai înalt nivel de standardizare și control. Certificare UNI EN ISO 9001; Certificare  UNI EN ISO 22000 - Food Safety Managment Systems-,Requirements; INEI- Instituto Nazionale Espresso Italiano; CCPB- Control consortium for organic products; BRC - Global Standart for Food Safety; Fairtradre; IFS - International Food Standart.

Maronini este asociată cu calitate premium, este cafeaua ce îți generează căldură, bucurie, împlinire și inspirație.  Maronini este combinația fină și perfectă  al dragostei de cei din jur, pasiunei de cafea și creativității ce se ascunde în mintea unui om. Totul doar într-o ceașcă atît de mică de espresso.