Business. De ce MARONINI®

De ce MARONINI®

CALITATE DESĂVÂRȘITĂ
MARONINI este espresso premium italian, obținut din boabe de cafea selecte și amestecuri speciale, care iese în evidență prin unicitate, finețe și eleganța sa. 

DEDICAT PROFESIONIȘTILOR
MARONINI este brandul premium dedicat exclusiv industriei Horeca. Credem că doar așa putem să livrăm maxim valoare locațiilor de top. Suntem convinși că ajustarea produselor și serviciilor în dependență de nevoile fiecărui client din această industrie sunt esențiale, iar succesul îl reprezintă atenția la detalii și service-ul impecabil.

CONTROL PLANTAȚIE- CEAȘCĂ
MARONINI înseamnă control complet pe fiecare etapă de producție plantație-ceașcă. Toate procesele sunt strict monitorizate și standardizate. Direct de pe plantații experții selectează cele mai bune boabe, fabrica are grijă de procesele sale iar distribuitorii monitorizează controlul calității al fiecărei cești de cafea produsă.

 TRADIȚIE ȘI CULTURĂ ITALIANĂ 
Savurând un espresso din oricare blend MARONINI, cu ușurință înțelegem că cultura și tradiția italiana a modelat esențial molecula apei și a dus-o pe culmile desăvârșirii la nivel de artă. Corpul, gustul și aroma unui cafelei sunt inconfundabile dat fiind faptul că sunt în stilul lor inițial, cel italian.

EXPERIENȚĂ ÎN TIMP
MARONINI se bucură de o experiență în timp în industria cafelei de peste 60 ani prin grupului italian Coind Group S.C. Companie cu un portofoliu de branduri de cafea renumite pe piață internațională și care este cunoscută pentru produsele sale ce îndeplinesc în mod constant cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.