Business. Soluție Restaurant

Soluție Restaurant

Gustul și calitatea cafelei reprezintă statutul și personalitatea restaurantului. În localuri de top se prepară doar cafea de cea mai înaltă calitate iar optimizările în acesta direcție sunt atent analizate. Adevărații ospitalieri știu, că după bucatele servite este important să vină o cafea extraordinără, deoarece această crează momente de final unice pentru client. Deseori, clienții restaurantului își dau întânlini extra pentru a petrece timpul liber sau pentru a discuta despre afaceri, de fiecare dată în centrul atenției este cafeaua. Aspirațiile restaurantului de top o reprezintă perfecțiunea și atenția sporită la detalii, iar cafeaua își face prezentă în ambele cazuri.


Cafeaua implică multă dragoste și pasiune pentru a fi perfectă.
Fiind atât de solicitantă la un moment dat lucrurile ies de sub control, de aceea este extrem de important să aveți un partener de încredere care să vă cureze spre misiunea Dvs. Experianța dobândită cu trecerea anilor, ne ajută să înțelegem mai bine specificul fiecărul nou local (client), dar nu înainte de a înțelege profund valorile acestuia. Știm exact de ce este nevoie și cum trebuie făcute lucrurile corect pentru a ocoli greșelile ce vor ieși în calea noastra. Scopul nostru comun este să aducem cafeaua din restaurantul Dvs la un alt nivel, să vă ajutăm prin cunoștințele noastre să vă suprindeți și bucurăți clienții servindu-i într-un mod inedit cu cafea de cea mai înaltă calitate.


Alegerea corectă este esențială pentru afacerea ta.
MARONINI® este cafeaua cu caracter care se asociază ușor cu stilistica localului și crează un standart înalt prin prezență sa. O sursă continuă ce emană putere, dragoste, creativitate și care contribuie la formarea unei imagini frumoase în mintea clientului. O cafea exclusivistă cu un caracter unic care nu o găsiți oriunde, ajutând astfel restaurantul Dvs să se diferențieze din sutele de localuri din acest orașul. Tradiția și arta prăjirii cafelei în stil Italian reprezintă un avantaj important și poate fi gasită în fiecare bob, în fiecare ceașcă, în fiecare picătură de cafea consumată oricând și oriunde.