Business. Soluție Patiserie

Soluție Patiserie

Ce poate fi mai minunat decât un croasant proaspăt pregătit și o cafea delicioasă servită la pachet. De cele mai multe ori  în preajma acestor tipuri de fast-food-uri cozile și mirosul îmbătător ne lasă surprinși iar odată cu ele cresc și așteptările noastre față de produsul propriu-zis, de aceea este bine când totul este perfect într-un final. Dacă o pateserie se bucură de o reputație bună, se lasă de înțeles că în acel loc poți găsi prăjituri extraordinare și cafea fantastică.

Cafeaua adună clienți.
Cafeaua este un produs care se combină ideal cu produsele de pateserie. Unii proprietari de pateserii atrag o atenție solidă calității cafelei din locațiile lor iar acest lucru le aduc vânzari extraordinare pe când alții sunt focusați mai mult pe produsele proprii. O pateserie îndreptată spre necesitățile clientului trebuie să poată servi cafea de cea mai bună calitate și produse de pateserie uimitoare. O atenție sporită trebuie să acordatăm calității și vitezii de deservire a clientului, e bine să înțelegem că clientului nu-i place să stea mai mult de un minut la coadă iar tot ce este peste acest timp se numește disconfort. Consumatorii de cafea vin la pateserie datorită cafelei și de obicei comanda și alte produse. Cafeaua este un generator de clienți continuu pentru oricare pateserie doar dacă această oportunitate este folosită ca atare.


MARONINI® în pateserie ta.
Suntem pregătiți să alegem împreună amestecul potrivit de cafea pe care îl vei utiliza în pateseria ta. Îți vom oferi tot suportul inițial necesar ca clientul tău să rămână încântat din start.  Paleta vastă de consumabile verificate și de cea mai bună calitate le poți achiziționa la prețuri accesibile și în condiții avantajoase. Mizăm prin cafeaua nostră să creăm cât mai mulți clienți fideli pateseriei tale, să construim o imagine solidă și să devenim cei mai buni din zonă. O pateserie de succes are nevoie de un partener strategic și serios iar MARONINI® are o experiență extraordinară în acest domeniu prin prisma clienților săi.