Business. Soluție Oficiu

Soluție Oficiu

Ziua de lucru pentru mulți dintre noi începe doar după o ceașca de cafea servită dimineața cu colegii. Cafeaua este la oridea zilei în orice birou și tot cafeaua ne dă puterea interioară de a munci intens necătând la oboseală ori lipsa entuziasmului. Momentele de pauză sunt așteptate de fiecare angajat pentru a se relaza și energiza cu cafeaua sa preferată. De cele mai multe ori în zilele de maximă devotare energia noastră este la cel mai scăzut nivel iar un plus de energie este mai mult decât necesară.


Climat sănătos de lucru.
Dacă ne gândim la un climat sănătos, relația cu superiorul, posibilitațile de promovare, pachetul salarial și alte beneficii, constatăm că cafeaua  nu este utilizată ca un stimulent valoros pe care un angajator îl poate oferi angajaților săi. Totuși, mașină de cafea la birou, completat de o cafea bună și servicii profesioniste, contribuie pentru o bună și sănătoasă cultură organizațională și pentru un mediu în care e plăcut să lucrezi. Evident, fără alte măsuri organizaționale, doar un simplu espresor de cafea nu va îmbunătăți substanțial nivelul de satisfacție al angajatilor dar va aduce cu siguranță un plus valoare. Importanța cafelei pentru un simplu angajat este majoră, iar asta a fost dovedită de studiile recente  care au constatat că, unul din patru angajați ar renunța mai degrabă la propria vacanță decât  la o cafea de calitate la birou. Chiar și în lipsa studiilor este greu de imaginat un loc de muncă cu angajați fericiți, care nu beneficiază de o bună cafea la birou. 
MARONINI® la birou.
Avem o abordare deosebită când vine vorba de cafea la birou, deoarece birourile sunt diferite unde muncesc și diferite tipaje de persoane. Chiar și în aceste condiții avem gândite soluții gata pentru a susține fiecare antreprenor care a decis să ofere angajaților sai cafea de calitate. Vă vom alege automatul de cafea care se potrivește ideal cu activitatea și vom decide împreună care este cafeaua potrivită, iar adăugător la asta, veți primi cele mai profesioniste servicii menite să vă asigure o cafea perfectă continuu în condiții de birou. MARONINI® este cafeua ce se potrivește pentru orice tip de birou și cafeaua care va contribui la crearea unui climat sănătos de lucru.