Business. Soluție Oficiu IT

Soluție Oficiu IT

Pauzele de cafea sunt momentele de respiro mult așteptate de orice angajat într-o companie IT. Fiecare pauză la locul nostru de lucru începe deobicei cu o tură pe la aparatul de cafea, iar mai apoi un pic de mișcare combinată perfect cu socializarea ultimelor noutăți. Buzz-ul de energie nu se lasă așteptat, ne limpezește mintea și ne pune neoronii din nou pe treabă. O cafea de calitate superioară pe lângă energie și o minte mai clară, aduce cu sine și buna dizpoziție și zâmbetul pe fața oricărui angajat.
 


Cafeaua și buna dispoziție.
Cafeaua este băutura cea mai consumată în companiile IT după apă.  Angajații creativi au nevoie de mai multă cafea decât cei antrenați în programare ce au nevoie de o doză de energie pentru a putea finisa un task ori poate un proiect. Toți cei care consumă cafea la birou din contul companiei sunt mai satisfăcuți de angajator decât cei care consumă din cont propriu. Cafeaua într-o companie IT este o normă, deoarece lucrul intelectual atinge cote maxime iar creierul este cel mai mare consumator de energie. Pentru a menține buna dispoziție la locul de muncă, a face jobul ocupat mai atractiv și nu în ultimul rând pentru a mari eficiența oricărui angajat, orice spațiu IT are nevoie de o cafea accesibilă mereu.
Cafeaua potrivită pentru spațiu IT.
MARONINI® este cafeaua ce vine cu câteva blenduri gândite special pentru companii din domeniul IT cu peste 50 ori chiar 100 de angajații. Soluția creată de noi vină să ajute orice spațiu IT să poată să ofere o cafea de calitate superioară cu minim condiții și bugete. Avem meniu-uri special concepute pentru aceste tipuri de locații unde fiecare angajat iubește să servească din cana lui personalizată. Cu un mic efort putem să susținem spațiul tău în scopul de ați oferi tot de ce ai nevoie pentru ați putea bucura angajații cu o cafea plină de gust și tradiție.