Business. Soluție Hotel

Soluție Hotel

Aroma proaspătă a cafelei adăuga confort în hotelul Dvs, asta înseamnă că oaspeții vor dori să vină iar și iar și să vă recomande serviciile altora. Până la urmă, ce ar putea fi mai bun decât o ceașcă revigorantă de cafea, proaspăt preparată într-o mașină profesionistă de cafea și adusă direct în cameră. Ospitalitatea este fără îndoială cheia succesului în afacerile hoteliere, așa că, pe cât de important pe atât de necesar este să puteți mulțumi fiecarui client la cel mai înalt nivel, dar în același timp să nu cheltuiți mulți bani și nici prea mult efort.

Cafeaua în hotel este diferită.
Fiecare client MARONINI® are parte de o abordare a soluției pentru hotel totuși individuală. Stiți oare că, breakfast-ul cu masă comună și auto-deservire are nevoie de ușurință în utilizare, autonomie și viteză, iar cele individuale de calitate și profesionalism. Cafeaua de la restaurantul hotelului e bine să fie caracterizată prin calitate, prospețime și modul inedit de servire în timp ce numerele de lux au nevoie de intimitate, usurință și prospețime. Alegerea soluției potrivite reeșind din condițiile și posibilitățile fiabile reprezintă clienți mulțumiți, iar anume acesta este motivul pentru care le creăm.


Mizăm pe succesul Dvs.
MARONINI® aduce plus valoare domeniului hotelier prin caracterul puternic pe care îl impune și prin tradiția italiană. Gama largă de blend-uri și combinația perfectă de boabe Arabica și Robusta ne oferă posibilitatea să adaptăm cafeaua în dependeță de client. Profesionalismul echipei de distribuție, va exclude oricare tip de nemulțumi din partea clientului și va îmbunătăți continuu soluția. Toate produsele complementare sunt de calitate superioară și la prețuri avantajoase. De fiecare dată, ne propunem să transformăm cafeaua din hotel în una extraordinară, să adunăm laude și clienți entuziasmați, deoarece succesul Dvs este miza noastră.