Business. Soluția Coffee shop

Soluția Coffee shop

Aroma de cafea din preajma coffee shop-urilor este demențială, mai ales dacă știi că acolo se servește cafea de calitate. Scopul oricărui coffee shop este de a  bucura clienții săi cu o cafea deosebită. Un espresso savurat atent, spune multe de felul cum sunt abordate lucrurile într-un local de genul, iar prezența clienților într-un număr mare dimineața devreme, comunică multe despre cât de satisfăcuți sunt clienți de existența acestui loc specializat în prepararea cafelei. În Chișinău sunt destule coffee shop-uri ce au ca scop promovarea cafelei de calitate înaltă, însă foarte puține se bucură de un succes real.


Espresso este totul.
Strict doar boabe de cafea proaspete și de calitate superioare, apă tratată și pregătită la temneratură fixă, dozarea echilibrată, finețea măcinăturii corectă,  tamparea uniformă și sub presiunea necesară, întreținerea zilnică a mașinii de cafea, sunt doar câțiva factori care trebuie ținuți sub control într-un coffee shop. Shot-ul de espresso este totul. Pe cât e de mic un espresso, pe atât este de important, pentru că ajută la prepararea tuturor băuturilor combinate cu lapte, apă, siropuri ori gheață. Un barista adevărat bea doar espresso, el simte și înlătura la timp oricare deviere ori abaterea de la perfecțiunea atinsă de el în extracție. Nu e de mirare de ce unii preferă să servească cafea doar în anumite localuri și doar preparate de anumite persoane. 


Sufletul oricărui Coffee shop.
Un barista este sufletul coffee shop-ului, el este un specialist al cafelei si al aparatului de cafea, care are cunostinte vaste în această domeniu. Italienii au dat naștere acestui cuvânt prin simpla lui folosire, la ei asta înseamnă barman. Nu ne uimește faptul că un Barista în italia ar putea să ne servească și cu băuturi mai tari, în timp ce în restul țărilor acest termen este folosit doar pentru persoana din coffee-shop care prepară cafea. Un barista este obligat, să fie și un bun specialist în Latte Art, cel care creeaza modele pe cappuccino prin turnarea spumei de lapte în espresso.În activitatea unui barista acestă trebuie sa aiba cunostințe depre tipurile de cafele, prajirea cafelei, utilizarea si intretinerea aparatelor de cafea, spumarea laptelui și multe altele. Un barista entuziasmat de munca sa emană multă energia și crează o atmosferă extraordinară în local, de aceea, orice coffee-shop trebuie să angajeze și promoveze persoane entuziasmate.

MARONINI® în Coffee shop.
Chiar dacă coffee shop-urile par la fel, avem totuși o abordare individuală față de fiecare client în parte, fiindcă ne preocupă detaliile afacerii Dvs. Pe lângă cafea proaspătă și de calitate superioară, livrăm o paletă de produse conexe la cafea care vă vor ajută să ofeți tot ce e mai bun clientului Dvs. Pentru confortul și siguranța afacerii, vă vom oferi mai multe servicii îndreptate ca echipamentul să lucreze strună. Suntem de părere, că misiunea noastră este să fim partenerul de încredere, care vă ajută afacerea să înflorească prin vânzări frumoase de cafea. Compania noastră vă va livra doar produse certificate și de calitate înaltă fabricate în mare parte în UE, astfel încât clienții să vină pentru cafea ori alte produse iar și iar.