Business. Soluție Cafenea

Soluție Cafenea

Dimineața începe cu o cafea la pachet în drum spre lucru, după masă preferăm să servim un espresso revigorant la cafeneaua de la colț, iar seara târziu mergem împreună cu prietenii la terasa noastră preferată și comandăm un cappuccino ori latte macchiato. Cafeaua este băutura ce invită clienții să ne viziteze cafeneaua și tot cafeaua de multe ori este băutura care face subiectul ivitației. De fiecare dată, preferăm să mergem în locația unde găsim cafea de calitate, oameni frumoși și atmosferă plăcută în jurul nostru.


Cafeaua este adn-ul cafenelei.
Doar un profesionist în domeniu, înțelege pe deplin rolul important pe care îl are cafeaua în dezvoltarea unei cafenele și doar el percepe standartul absolut pentru clientului care vine la o anumită cafenea. Prospețimea și calitatea cafelei este obiectivul principal care nu ar trebui să fie neglijat și negociat cumva vriodata. Pregătirea profesionistă a personalului este un alt aspect extrem de important care solicită multă perseverență continuă. Cafeaua este o mică parte din adn-ul oricărei cafenele în timp ce o abordare corectă a segmentului va dezvolta bune asocieri iar într-un final și bune vânzări.

Cafeaua ce îți livrează succesul.
MARONINI® fiind o cafea de calitate premium se ridică la înălțimea așteptărilor oricăror tipuri de clienți. În fiecare blend găsim boabe alese cu grijă din diferite regiuni de pe glob și crescute la diferite altitudini pentru a crea gustul perfect, aroma și corpul cafelei. Preferăm să găsim din prima cafeaua perfectă pentru un anumit target de clienți, ne place când fiecare cească servită provoacă momente unice. Sarcina noastră este să livrăm continuu un espresso perfect pentru clientul Dvs și să creăm plus valoare cafenelei având o abordare de partener strategic pe termen lung.