Business. Am devenit învingători NOTORIUM AWARDS 2021

Am devenit învingători NOTORIUM AWARDS 2021

NOTORIUM AWARDS-este un concurs național a celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova. Evenimentul NOTORIUM, care sa desfăsurat la a șasea ediție, au participă circa 5000 de mărci comerciale, la 45 de categorii și circa 160 de subcategorii de produse și servicii, care au fost recunoscute de public, prin voting securizat şi transparent, în regim online. Acest concurs decernează cu dinstincții  – Trofee NOTORIUM AWARDS pentru locurile 1, 2, 3 din fiecare subcategorie. Concursul a durat  30 zile, a avut circa 10 mln afișări online si mai mult de și 100.000 de vizitatori unici pe site-ului www.notorium.md. Scopul Concursului NOTORIUM a fost de a indentifica cela mai recunoscute mărci comerciale de către public pentru anul 2021.


În urma votingului MARONINI a devenit învingător la categoria cafea ocupând loc 1 și a fost decernată ulterior cu Trofeul NOTORIUM AWARDS 2021 în cadrul galei de premiere.  Uraaaa :)))

Echipa MARONINI Moldova este galactic încântată de această distincție și vrea s-o împărtă cu toți consumatorii ce aleg cafeaua noastră zi de zi. Chiar și în acest an de pandemie destul de complicat pentru mulți noi, am simțit suportul consumatorului mai mereu, împreună am consumat peste 1 000 000 cești de cafea Maronini doar în Republica Moldova.  Un rezultat mare pentru un brand de cafea distribuit pe piața locală un pic mai mult de 2 ani . Noi știum ce vrem să facem, avem o misiune clară de a livra cafea și servicii complimentare desăvârșite sectorului profesionist (Horeca), iar această nominalizare ne motivează în plus să muncim din greu spre noi culmi a desăvârșirei. Vă mulțumim