ro
En Ru

Istoria Boabelor

Regiunile de origine
Cafeaua noastră în mare parte crește în zonele muntoase cu altinudini înalte din regiunile ecuatoriale, care deobicei sunt accesate cu dificultate de fermieri.

Agricultura
Boabele verzi de cafea sunt plantate pentru a face posibilî creșterea arbuștilor de cafea. Într-o perioada de 3-4 ani arbuștii produc primele cireșe de cafea

Procesarea
Boabele de cafea se procesează în diferite moduri: prin spalare, semi-splălare ori natura. Fiecare metodă crează o diferența de gust al boabelor.

Selectarea
Considerăm că vizitînd  și lucrînd cot la cot cu fermierii creiem relații frumoase, iar după această putem selectăm și sa-i ajutam să crească boabe de cafea de cea mai înaltă calitate.

Cireșeșe de cafea
Fiecare cireașă de cafea conține doua semințe care după procesare se transformă în doua boabe de cafea.

Însăcuirea și Transportarea
Fermieri se mîndresc cu cafeaua ce o recoltează. Sacii sunt notați și desenați de mână înainte de transportare.

Prăjirea
Amestecul, timpul și temperatura de prăjire sunt critice în determinarea aromei.

Prospețimea
Pachete metalizate cu valvă într-o singură direcție previne cafeaua prăjită de a altera gustul într-o direcție de cafea stată.

Extracția
Finețe măcinatură, volum, temperatura apei, timpul de extracție și metoda de preparare toate influențează gustul final.