Бизнес. Философия 1961

Философия 1961

CALITATE PREMIUM
Calitatea este filozofia noastră. Angajamentul nostru pentru calitate înaltă este vizibil în fiecare aspect al abordării noastre, de la selecția atentă a celor mai fine boabe pâna la servirea celui mai desăvârșit espresso. Prin tehnologii avansate și metode tradiționale, ne străduim să obținem o cafea cu arome autentice și echilibru perfect. Control bob-ceașcă este principiul oricărei colaborării. Fiecare bob de cafea este atent selecționat din cele mai fine plantații, transportat în cele mai bune condiții, amestecat și prăjit sub rețete unice tradiționale iar sub îndrumarea și controlul specialiștilor noștri este preparat cel mai desăvârșit espresso.  Mereu alături de client este abordarea esențială în a atinge cele mai înalte standarde în calitate. Suntem convinși că ascultarea, înțelegerea, susținerea 24/7 a clientul este pilonul care prin colaborarea poate garanta obținerea unui espresso unic. 

TRADIȚIE DIN 1961
Istoria noastră are rădăcini adânci în tradiția italiană a cafelei încă din 1961.  Experiența noastră de peste șase decenii reflectă pasiunea și măiestria pe care am cultivat-o în fiecare fază a producției de cafea în obținerea echilibrului perfect și caracterului italian. În fabrica noastră din Castel Maggiore, Bologna, se prelucrează în prezent anual peste 7000 tone de cafea care se livrează în întreaga lume. Fiecare an reprezintă o continuare a unei tradiții îndelungate, unde selecția meticuloasă a boabelor este transformată în amestecuri inconfundabile ce descriu arta Boloneză în prăjirea cafelei. Tradițiile duc cu sine experiența și istoria unor generații iar tehnologiile sunt ale viitorului. Ne angajam să păstrăm și promovam arta și tradițiile italiene în selectarea, prăjirea, prepararea și servirea cafelei cât și să le armonizăm potrivit cu modernul. 

DEDICAT HORECA
Industria Horeca presupune multă atenție la detalii și solicită standarde ridicate în grija sa față de fiecare client care pășește pragul unei astfel de locației. Soluțiile noastre vin să rezolve prin profesionalism alegerea cafelei potrivite, selectarea utilajelor, instruirea personalul, controlul riguros al calității, standarde în servirii cafelei, servicii de mentenanță și intervenție tehnică, sisteme de tratare a apei și consultată în tot universul cafelei 24/7 pentru a prepara și servi continuu un espresso italian imperial. Înțelegem necesitatea abordării individuale și acordam flexibilitate în crearea unor noi concepte de business. Depunem tot efortul cu fiecare partener care solicită acest lucru în a găsi metoda de colaborare potrivită lui. Uneori proiectele pot fi diferite însă obiectivul nostru prin soluții noi create rămâne neschimbat aspirăm să livrăm momentelor unice consumatorului de cafea din industria Horeca. 

NATURĂ
Natura înseamnă armonia omului, cu sine însuși, cu semenii săi și mediul înconjurator. Cafeaua noastră este o cafea a naturii, o valoare care ne definește și ne îndeamnă la rațiune și armonie în activitatea noastră de zi cu zi. Mediu înconjurator este casă noastră, iar prin activitatea noastră ne obligam să gândim sustenabil și să ne asigurăm că lăsăm urmașilor noștri o planetă mai bună. Producem doar ceea ce este potrivit omului și care ii face viața mai bună. Prin cafeaua noastră de înaltă calitate și procesul continuu aspirăm să descoperim și să ridicăm la un alt nivel înțelepciunea umană. Suntem convinși de faptul că omul este o creatură socială menită să gândească și acționeze în echipă în atingerea obiectivelor mai mărețe. Fiecare colaborare o vedem pe termen lung, bazată pe încredere și respect reciproc, fiecare contribuție este un moment de bucurie și de recunoștință.

SIMPLITATE
Miezul frumuseții, eleganței și rafinamentului este simplitatea.Simplitatea este calitatea estetică care ne definește prin a transmite lucruri complicate într-o formă uimitoare de simplă. Maronini emană frumusețe, eleganță, rafinament, puritate, finețe și naturalețe și suntem convinși că acestea i-au naștere doar din profunzimea simplității. Minimalismului și culorile pastelate rezidă în capacitatea noastră de a comunica puternic și de a inspira, oferind o experiență estetică memorabilă și sublimă.